mandag 13. oktober 2014

Topp til tå på Jentecamp

På fredag pakket vi "halve" klinikken i varebilen og satte kurs mot Sirdal. Vi skulle nemlig være med på jentecamp på Sirdal Høyfjellshotell.

 
Gro med behandlingsbenker

Her er alt på plass i bilen

På hotellet ble det arrangert jentecamp med firmaet Motivera som arrangør. Dette var ei helg med fokus på trening, kosthold, helse mm. 
Vi skulle ta hudpleie på noen av deltakerne, i tillegg til å legge make-up. Hilde og Gro reiste opp for å rigge til en "filial" på fredagen slik at alt skulle stå klart til resten av gjengen kom lørdag.
 
Benkene er klare til å ta i mot kunder
 
Siri, Helene og Lin tok en lett ansiktsbehandling på 18 av de 100 deltakerne på campen. De brukte Babor sine produkter og utførte en behandling som ga kundenes hud masse glød og fuktighet. 
Produktene som ble brukt var; Enzyme Cleanser som er rens og peeling i ett, Face Contour Fluid og HSR skummasken. Flotte produkter som gir umiddelbart resultat, og er perfekte før man skal på fest.
Mens masken virket fikk damene en skulder- og nakkemassasje. Tror alle var fornøyde etter behandlingen.
 
 Vi hadde med Babors berømte adventskalender til dem som ønsket å shoppe litt

Hilde satt i resepsjonsområdet og tok Caritas fantastiske øyebehandling på dem som ønsket det. Dette er en effektiv behandling som glatter ut linjene rundt øynene ved hjelp av øyemaske og Caritas apparat Cinetec. Dette er også en behandling som er super før du skal på fest.


Marianne var den som sminket damene. Lyset der hun sto var ikke akkurat perfekt, men det gikk fint, og alle så strålende ut og klar for kveldens festmiddag.


 
Vi hadde også med diverse hudpleieprodukter og make-up til salgs slik at damene fikk luftet bankkortene sine litt.
 
 
Kari Jaquesson var treningsinstruktør på campen, og vi måtte jo ha et bilde i lag med henne.

Gro, Lin, Kari og Helene

Det var ei travel og kjekk helg. Det så også ut som om deltakerne på campen trivdes med yoga, champagnesmaking, topptur mm.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar