onsdag 15. oktober 2014

Babors adventskalender

Så var den her igjen, Babors berømte adventskalender. Et av høydepunktene i året er når vi får kalenderne inn i butikken i oktober. Da har kundene spurt etter den i flere uker allerede. Dette er det 10. året vi har kalenderen, og fanskaren bare øker fra år til år. De som har brukt den i flere år kjøper gjerne både to og tre stykker fordi de ser hviket bra resultat den gir på huden.


Babors adventskalender inneholder små ampuller fullpakket med de beste serum fyllt med en stor mengde aktive ingredienser. Disse er lagd av små molekyler som trenger dypt ned i huden og gir god effekt. Ampullene inneholder så mye virkestoffer at en tre ukers kur gir huden like mye som en krem ville gjort på 4 måneder.

Babor var blant de første på markedet med små doser serum på ampuller, og er ledende på dette. Ampullene gjør enkelt å dosere riktig mengde til huden din.



Kalenderen er smart bygget opp, og det er viktig å følge tallrekka fra 1 til 24. I starten inneholder ampullene fuktighet som er viktig for at huden skal klare å ta i mot de mer aktive ingrediensene som kommer etterhvert.

Slik bruker du ampullene:
  • Helst på kvelden på nyrenset hud
  • Knekk av toppen med plastdingsen som lå i luke nr. 1
  • Hell litt av innholdet i hånden og masser inn i huden. Kan være lurt å gjøre dette i to omganger
  • Ha på nattkrem

Har du ikke prøvd Babors adventskalender ennå bør du unne deg en dette året. Eller helst to. En til desember og en til nyåret.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar