mandag 6. oktober 2014

Nyhet! Intense Nutrition

Er du plaget med tørr hud på denne årstiden? Det er veldig vanlig, men fortvil ikke. Hjelpen er nær.


Decleors nyhet Intense Nutrition er en serie for tørr og veldig tørr hud, og gir huden fuktighet og næring, samt styrker hudens egen beskyttelse.
Dette er produkter som tåler alt fra sterk kulde til sterk varme. I et kaldt klima trenger huden ekstra beskyttelse og pleie, og det er på tide å begynne å forberede huden på den kommende vinteren.

Produktene inneholder planteessenser, planteoljer og naturlige planteingredienser som jobber i synergi med huden for pleiende effekt. 


Intense Nutrition serien inneholder fire produkter:
  • Aromessence Marjolaine: 100% naturlig serum som brukes under dag- og nattkrem. Serumet er effktivt og gjør huden myk, smidig og gir økt glød.
  • Comforting Cocooning Cream: Rik og nærende krem til å bruke om dagen. Virker mykgjørende, og motvirker aldring og elastisitetstap. Fin å bruke som kuldekrem.
  • Aroma Night Balm Marjolaine: 100% naturlig nattbalm til bruk om kvelden. Den er intensivt reparerende og bedrer hudens beskyttelse.
  • Håndkrem: deilig håndkrem som pleier tørre og såre hender. Kremen forebygger aldringstegn og har også en pleiende effekt på neglene.
Produktene dufter rent og delikat, og har en nydelig konsistens.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar