fredag 20. mai 2011

Soft kirugi

Soft kirugi er ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger.


Botox
Årsaken til linjer og rynker i ansiktet er ofte de mimiske bevegelsene i ansiktet. Typisk er den såkalte ”sinnarynken” mellom øynene, smilerynker rundt øynene, og linjer i pannen. Disse oppstår pga muskelbevegelsene vi utfører mange ganger daglig.
Botox blokkerer nervesignalene til musklene og hemmer muskelaktiviteten. Behandlingen utføres ved at Botuliniumtoxin Type A sprøytes inn i det aktuelle området. Avhengig av hvilken type linje eller rynke som behandles, kan flere injeksjoner være nødvendig under en og samme behandling. Virkningen begynner ikke umiddelbart, men normalt etter 3 til 7 dager.
Normal effekt av behandlingen er 3 til 9 måneder, avhengig av muskelaktiviteten. Deretter er en ny behandling nødvendig for å vedlikeholde effekten. Det anbefales en ny behandling før muskelaktiviteten er 100 % restituert. Dette for å oppnå lengre virkning. 

Restylane
Restylane er en rynkebehandling med fillere, det betyr at et resorberbart (nedbrytbart materiale) materiale som består av sukkermolekyler sprøytes inn under huden på det stedet hvor rynken befinner seg. Huden fylles opp, og glatter ut linjer, rynker og furer. Behandlingen egner seg for alle rynker som oppstår pga volumreduksjon i huden. 
Restylane kan også brukes på akne-arr, leppeforstørrelse mm.
Fordi fillerne forsvinner fra huden etter hvert bør behandlingen gjentas etter 6 – 9 måneder for å gi et optimalt resultat.




Lipolyse
Behandlingen kalles også Fett-vekk sprøyten, og brukes mot cellulite, på ridebukselår, mage, armer, kne, dobbelthake mm. Behandlingen anbefales til dem som ikke ønsker fettsuging. Den anbefales også spesielt til dem som er slanke, men som har ”problemområder” der fettet, til tross for diett og trening, ikke forsvinner. Behandlingen er ikke beregnet på overvektige personer.  
Virkestoffet PPC, som er et soyaprodukt, sprøytes inn i det aktuelle området der det binder seg til fettcellene. Disse begynner å vokse til de sprekker, og deretter skylles ut av lymfesystemet. Virkningen ses etter 4 – 8 uker. Fettcellene i det behandlede området forsvinner for godt.
Det kan ofte være nødvendig med opptil 3 behandlinger for å oppnå ønsket effekt.


Skleroterapi

Skleroterapi brukes på sprengte blodårer på beina. Det sprøytes inn et kjemisk middel direkte inn i årene som bryter ned åreveggene. Behandlingen hjelper på små overfladiske årer, og ikke de større. Det kan være nødvendig med flere behandlinger, avhengig av hvor mye årer det er. Passende intervall mellom behandlingene er 6 – 8 uker.
Etter behandlingen vil det behandlede området bli rødt og irritert. Etter ca 1 uke vil det bli gulbrunt, og det vil ta 4 – 8 uker før de behandlede årene er helt forsvunnet

Botox svettebehandling
Botox kan brukes for å stoppe svette under armene. Da sprøytes Botoxen inn i det hårete området under armene. Det stikkes ca 20- 30 stikk. Behandlingen lammer svettekjetlene. Virkningen kommer etter ca 1 uke. Behandlingen må gjentas etter 9 – 12 mnd. Enkelte trenger bare en behandling, mens andre trenger flere.

Hos oss utføres disse behandlingene av Dr. Ingo Springer. Han har mange års erfaring innen ansiktskirugi og plastiske operasjoner. Han har vært nestleder for Oral og Maillofacial kirugi og plastiske operasjoner ved Universitet i Kiel, Tyskland.
Han kommer til oss ca. annenhver måned. Neste gang er tirsdag 24. mai.
Ring 51482712 for mer info eller timebestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar