fredag 6. desember 2013

Slik holder du deg frisk i julen

Når det nærmer seg jul er det mange som rammes av forkjølelse og influensa. Bakterier og virus florerer rundt oss, og det er ikke lett å unngå å bli smittet.
Det er aldri kjekt å bli syk, men det er ekstra kjedelig i disse tider.


Å spise sunt og holde kroppen i form er viktig, men det er ikke alltid nok. Det kan derfor være lurt å fylle på med anti-oksydanter og vitaminer for å styrke immunforsvaret ekstra.

For deg som er opptatt av at det vi putter i oss skal være naturlig er Supemat perfekt. Dette er naturlige, rene, økologiske og ubehandlede produkter som opptas lett i kroppen.

For å booste immunforsvaret er naturens antibiotika, Red Marine-algen et "must". Dette er det sterkeste på markedet mot virus, og beskytter mot både forkjølelse og influensa.


Et annet produkt som styrker immunforsvaret er Amla C som blir lagd av en type stikkelsbær som vokser i asia. Amla C har det høyeste innholdet av naturlig C-vitamin i naturlig form, og er 10 ganger mer virksomt enn syntetisk C-vitamin.


 Mye av kroppens immunforsvar ligger i tarmsystemet vårt, og en dårlig fordøyelse kan medvirke til at vi lettere blir syke.
I forbindele med julen spiser vi ofte mye fet mat, søtsaker og andre ting som kan påvirke fordøyelsen vår. Derfor kan det være lurt å få i seg fiber og probotika som hjelper fordøyelsen og styrker tarmens eget immunforsvar.



Prebiotic Fiber inneholder masse gode fibre som er med å få fraktet maten gjennom tarmen og ut av kroppen, og er med på å regulere fordøyelsen og rense tarmen slik at den fungerer bedre.



 Acidophilus inneholder probiotiske melkesyrebakterier som gjenoppretter og forsterker den sunne bakteriefloraen i tarmen. Dette hjelper fordøyelsen, regulerer løs mage og letter forstoppelse.




Alle disse produktene finner du i butikken vår, og med disse kan du forhåpentligvis god en frisk og glad jul i møte.
Du kan også bestille tid til en Supermatkonsultasjon for en nøye gjennomgang av hva akkurat du trenger.
·       
·       
·       



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar