mandag 14. oktober 2013

Slik unngår du tørr hud i vinter

Om vinteren blir huden ofte tørrere enn den er ellers i året. Årsakene til dette er flere, men tørr luft, og overgangen fra kald luft ute til varm luft inne, er hovedårsakene. 
Tørr hud blir lettere sensitiv, og tåler ikke like mye som en hud som ikke er tørr. Den får også flere linjer, såkalte tørrhetslinjer, enn andre hudtyper.


For å forebygge tørr hud er det viktig å bruke gode produkter. Du bør invistere i produkter som ikke inneholder for mye vann, og som også hjelper huden til å binde fuktighet selv.

Etter at du har renset huden bør du klappe inn et serum før du har på krem. Et serum er mye mer konsentrert enn en krem, og gir raskere bedring enn om du bruker krem alene.

Babors ampuller gir huden et fuktighets kick

Aromessence Angelique fra Decleor er 100% naturlig og trekker dypt ned i huden
 
På vinteren trenger vi ofte andre kremer enn vi gjør på sommeren. Våre hudpleiere hjelper deg å finne den rette kremen for deg.
 
Decleors Nutri Divine er en super vinterkrem

Intensive Calming Cream i serien Dr. Babor finnes i to varianter, en lett, og en rikere
 
For å tilføre huden ekstra fuktighet er det bra å bruke ansiktsmaske en til to ganger i uka. 
 
 Lagoon Bath fra Carita gir huden din masse fuktighet
 
Selv om det er mye vi kan gjøre med gode hudpleierutiner og gode produkter er dette ikke alltid nok.  Huden vår er kroppens største organ, men er den som sist får tilført næring etter at hjerne og andre indre organer har fått sitt. Vi må derfor påvirke huden innenfra. Dette kan vi gjøre ved og bl.a. spise Supermat. Fettsyrer smører og nærer huden fra innsiden, og er god hjelp for tørr hud.
 
Rice Bran er serum for huden innenfra
 
 
 
Happy Delight inneholder omega 3, 6 og 9 og vitamin E
 
En annen ting som er viktig for å forebygge tørr hud er å få i seg nok vann. Du bør drikke en til to liter rent vann til dagen.
 
 

For å gi huden ekstra god pleie kan du ta en ansiktsbehandling hos oss. Vi har mange forskjellige behandlinger som er supre for tørr hud i alle våre hudpleieserier. 

Nutri Divine fra Decleor nærer, gir fuktighet og styrker huden


 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar